Sekolahku Pintar Mengurus, Hebat Mendidik Alami pengalaman pendidikan masa depan dengan platform pengurusan Sekolah kami. Membantu pengurusan proses kehadiran, tugasan, peperiksaan, dan banyak lagi. Tingkatkan kecekapan dan penglibatan sekolah anda.
Top Rated Instructors
Sistem Pengurusan Sekolah: Cepat, Mudah, Efisien untuk semua
Explore Our Top Features
Student Management
Academics Management
Slider Management
Teacher Management
Session Year Management
Holiday Management
Timetable Management
Attendance Management
Exam Management
Schools
Teachers
Students

Kenapa SekolahKu?

SekolahKu ialah sistem pengurusan sekolah yang komprehensif yang disesuaikan dengan keperluan institusi pendidikan Malaysia. SekolahKu menawarkan pelbagai ciri yang direka untuk menyelaraskan tugas pentadbiran, meningkatkan komunikasi, dan meningkatkan pengalaman pendidikan untuk pelajar, guru dan pentadbir.

Kadar Mampu Milik Pentadbiran Mudah Perlindungan Data Boleh Dipercayai
Flexible Pricing Packages

Custom Package

Pakej kustom kami menawarkan penyesuaian tanpa had, direka khusus untuk memenuhi keperluan unik Anda. Ayuh sertai kami!

Frequently Asked Questions

Sekolahku adalah sistem pengurusan sekolah berbasis SaaS (Software as a Service) yang menyediakan platform komprehensif untuk menguruskan pelbagai aspek operasional, akademik, dan administratif sekolah dengan lebih mudah dan efisien.

Sebaik sahaja anda membeli langganan, anda tidak boleh mengubahnya sehingga kitaran pengebilan semasa tamat.

Keselamatan dan privasi data adalah keutamaan kami. Sekolahku menggunakan teknologi enkripsi terkini dan protokol keselamatan untuk melindungi semua data pengguna. Kami juga mematuhi peraturan perlindungan data yang relevan untuk memastikan data anda selamat.

Ya, Sekolahku dirancang untuk fleksibel dan skalabel, sesuai untuk semua jenis dan saiz institusi pendidikan, dari sekolah rendah hingga menengah, sekolah swasta dan kebangsaan.

Ya, sebagai Sekolahku dapat diakses dari mana saja dengan sambungan internet. Ini memudahkan pengurusan sekolah anda walaupun ketika berada di luar sekolah.
Let's Get In Touch Have a question or just want to say hi? We'd love to hear from you.
Phone Mobile : 01111779564
Location Klang Square
Download Our App Now! Sertai komuniti SekolahKu dan terokai dunia aplikasi kami yang terkini! Dibina khas untuk memenuhi keperluan anda, aplikasi SekolahKu memberikan akses kepada maklumat penting dan kemudahan yang berguna. Dapatkan kemudahan-kemudahan yang diperlukan untuk kehidupan di sekolah - dari maklumat pentadbiran hingga kepada perkhidmatan sokongan. Jangan lepaskan peluang ini untuk mempermudahkan lagi proses sekolah anda dengan SekolahKu - muat turun aplikasi kami sekarang!